Elektriciteit in en rondom uw huis.

Wilt u graag een verzorgde installatie van A tot Z of wilt u advies over de best passende installatie bij uw situatie? Lansdaal Elektrotechniek wilt u graag van dienst zijn. U hoeft zichzelf niet meer druk te maken over elektra in en rondom uw huis en alles wat daarmee te maken heeft.

Hoe gaat Lansdaal Elektrotechniek te werk?
Als u een vraag heeft over elektra en/of de aanleg hiervan, kunt u per mail of telefonisch contact met ons opnemen. Betreft het een relatief kleine vraag? Dan kunnen wij deze direct beantwoorden. Betreft het een vraag die meer omvangrijker is? Dan nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak.In deze eerste kennismaking spreken we uw vraag samen door en geven wij u aan wat Lansdaal Elektrotechniek voor u kan betekenen. Vervolgens brengen wij, vrijblijvend en kosteloos, een offerte aan u uit. U hoeft geen overhaaste beslissingen te nemen. U kunt in alle rust besluiten of u de opdracht bij ons neerlegt.

Wanneer voeren wij de werkzaamheden uit?
Wanneer u besluit om de opdracht door Lansdaal Elektrotechniek uit te laten voeren, komen wij bij u langs wanneer u dit het beste uitkomt. Dit kan ook in de avonduren of op een zaterdag. U hoeft hiervoor geen dag vrij te nemen of een hele dag thuis te blijven. De afspraak wordt ingepland op een tijdstip dat het u schikt, zodat u precies weet waar u aan toe bent.